Grilovaný rybí salát s medem



Grilovaný rybí salát s medem
Suroviny
Tortilla 2 ks
Mořská ryba nakrájená na plátky 200 g
Jogurt bílý 135 g
Med 4 lžičky
Mořská sůl 1/4 lžičky
Pepř mletý 1/4 lžičky
Citrónová šťáva 1/4 lžičky
Tomato nakrájené 1 ks
Na hranolky krájená mrkev 20 g
Salát ledový 50 g
Rostlinný olej 2 lžičky
Postup přípravy receptu

1

Med, jogurt, sůl, pepř a citrónovou šťávu smícháme dohromady. Posypeme mořskou solí.

2

Na rozpálenou páánev s olejem vložte rybu a restujte tak dlouho, dokud nebude měkká. Příklad používané ryby - mořský vlk, makrela atd.

3

Pitta chleba (tortillu) položíme na plochou misku, vložíme salát, rajčata, mrkev a ryby, zalijeme zálivkou a zabalíme do kužele.
Poznámka
Vytvořte lahodné menu, které je snadné na konzumaci i přípravu. Orestovanou grilu doplňuje salát, rajčata, mrkev a ryby zabalené do krásného kužele v tortille. Jednou ochutnáte a nepřestanete. Pokrm je vhodný konzumovat kdekoliv.

O projektu

Tradiční recepty zdravé, domácí i mezinárodní kuchyně z celého světa od místních obyvatel

Více informací