Do vývaru dále přidejte limetkové listy, galangal, citronovou trávu a houby. Ochuťte chilli pastou, rybí omáčkou, cukrem, mlékem, dobře promíchejte, přidejte limetkovou šťávu.
3
Smíchejte krevety, houbovou omáčku, sezamový olej, pepř a dobře promíchejte a nechte 20-30 minut. (Z mletých krevet můžete udělat také knedlíčky, obě varianty jsou možné).
4
Přidejte krevety do vývaru spolu s česnekem a nakrájenou cibulí. Vařte ještě 3-5 minut.
5
Nakonec posypeme koriandrem, chilli papričkami a pepřem.
Poznámka
Jídlo z nejpopulárnějších thajských pokrmů, které si nesmíte nechat ujít. Aromatické byliny se směsicí fascinujících koření. Tuto polévku zcela určitě nedokážete přestat jíst.