Krevety s tofu a celerovou natí



Krevety s tofu a celerovou natí
Suroviny
Čerstvé loupané krevety 4-6 ks
Kuřecí prso nasekané na jemno 1/4 hrnku
Tofu, nakrájené na prooužky 150 g
Slámová houba (nebo žampiony) 4 kusy
Sladká sójová omáčka 1 1/2 lžíce
Houbová omáčka 1 1/2 lžíce
Sezamový olej 1/4 lžičky
Voda 2 lžíce
Celerová nať 1/4 hrnku
Červená chilli 1 lusk
Postup přípravy receptu

1

Ve vodě uvařte krevety, tofu, houby a nasekané kuřecí prso (cca 5-10 minut). Poté vše vyndejte do mísy.

2

Smíchejte sójovou omáčku, houbovou omáčku s trochou oleje a celou směs promíchejte s vařeným kuřetem, tofu, houbami a nasekným kuřecím masem.

3

Nakonec posype celerovou natí a pokrájenou chilli papričkou a podávejte.
Poznámka
Snadný domácí chutný a zdravý pokrm. Podává se samotné nebo s rýží.

O projektu

Tradiční recepty zdravé, domácí i mezinárodní kuchyně z celého světa od místních obyvatel

Více informací