Vepřové kotlety se sladkou bazalkou



Vepřové kotlety se sladkou bazalkou
Suroviny
Mleté vepřové kotlety 150 g
Červené chilli papričky 7 lusků
Česnek 3 stroužky
Houbová omáčka 1 polévková lžíce
Sladká sójová omáčka 1/2 lžičky
Bílá sojová omáčka 1/2 lžičky
Rybí omáčka 1 lžička
Cukr 1 lžička
Voda 2 polévkové lžíce
Kapie (čerstvá sladká paprika) 2 lusky
Rostlinný olej 1 polévková lžíce
Sladká bazalka (listy) 1 hrnek
Postup přípravy receptu

1

Rozdrťe česnek spolu s červenými čili papričkami.

2

Rozpalte olej na pánvi a do rozpáleného oleje nasypte rozdrcenou směs česneku a chilli. Přidejte mleté ​​vepřové maso a dobře promíchejte.

3

Smíchejte směs na pánvi s houbovou omáčkou, oběma sójovými omáčkami, cukrem, vodou a po smíchání přidejte papriku (kapii), sladkou bazalku, znovu promíchejte ještě chvíli ještě smažte a můžete podávat.
Poznámka
Jednoduché thajské jídlo s vepřovými kotletami, které jsou připravené s thajskými bylinami, aromatickou sladkou bazalkou, chilli a čerstvou paprikou. Jídlo s vynikající chutí podávejte v miskách s rýží.

O projektu

Tradiční recepty zdravé, domácí i mezinárodní kuchyně z celého světa od místních obyvatel

Více informací