Sukiyaki Suki



Sukiyaki Suki
Suroviny
Sušené rýžové nudle 30 g
Čerstvé loupané krevety 4 ks
Bílé zelí nakrájené 40 g
Sladká kukuřice nakrájená 30 g
Karotka 4 plátky
Enoki (houby) 30 g
Vejce 1 ks
Nasekaný česnek 1 polévková lžíce
Červené chilli papričky 3 lusky
Suki omáčka (SUKIYAKI) 1/4 hrnku
Voda 2 polévkové lžíce
Rostlinný olej 1 polévková lžíce
Celerová nať 2 polévkové lžíce
Postup přípravy receptu

1

Namočte nudle ve vodě po dobu asi 10 minut. Vložte do vroucí vody, dokud nebudou vařené. Nechte zchladit v cedníku.

2

Do wok pánve s horkým olejem přidejte česnek, chilli a rozmíchejte, poté přidejte krevety a asi tři minuty je restujte.

3

Přidejte nakrájené bílé zelí, mrkev, houby enoki, kukuřičky a Suki (SUKIYAKI) omáčku, přidejte vodu, promíchejte a přidejte vařené nudle.

4

Na páanvi si udělejte místo a zde mírně osmažte rozmíchaná vejce, poté ihned vše smíchejte na pánvi dohromady a přidejte celerovou nať.
Poznámka
Zdravé a lahodné menu, které milují po celém světě. Recept je velmi snadný. Lehce osmažené nudle přredvařené do měkka, smažené s různými druhy zeleniny - bílé zelí, kukuřice, mrkev a enoki houby.

O projektu

Tradiční recepty zdravé, domácí i mezinárodní kuchyně z celého světa od místních obyvatel

Více informací