Sušené rýžové nudle 30 g Čerstvé loupané krevety 4 ks Bílé zelí nakrájené 40 g Sladká kukuřice nakrájená 30 g Karotka 4 plátky Enoki (houby) 30 g Vejce 1 ks Nasekaný česnek 1 polévková lžíce Červené chilli papričky 3 lusky Suki omáčka (SUKIYAKI) 1/4 hrnku Voda 2 polévkové lžíce Rostlinný olej 1 polévková lžíce Celerová nať 2 polévkové lžíce
Postup přípravy receptu
1
Namočte nudle ve vodě po dobu asi 10 minut. Vložte do vroucí vody, dokud nebudou vařené. Nechte zchladit v cedníku.
2
Do wok pánve s horkým olejem přidejte česnek, chilli a rozmíchejte, poté přidejte krevety a asi tři minuty je restujte.
3
Přidejte nakrájené bílé zelí, mrkev, houby enoki, kukuřičky a Suki (SUKIYAKI) omáčku, přidejte vodu, promíchejte a přidejte vařené nudle.
4
Na páanvi si udělejte místo a zde mírně osmažte rozmíchaná vejce, poté ihned vše smíchejte na pánvi dohromady a přidejte celerovou nať.
Poznámka
Zdravé a lahodné menu, které milují po celém světě. Recept je velmi snadný. Lehce osmažené nudle přredvařené do měkka, smažené s různými druhy zeleniny - bílé zelí, kukuřice, mrkev a enoki houby.